Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Hledám tažné zařízení pro auto

Tažné zařízení pro SAAB 9-3 4 dv. 2002 - 2010

Chtěli byste si objednat, případně dát namontovat tažné zařízení pro vozidlo SAAB 9-3 4 dv. 2002 - 2010 ? Potom jste v této kategorii správně. Dodáváme tažné zařízení od předních výrobců jako například Auto-Hak, Bosal, GDW a Westfalia. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní tažná zařízení se speciální povrchovou úpravou proti korozi. Na výběr máte pevné (šroubové) tažné zařízení, bajonetový systém nebo vertikální automatický systém.

Objednejte si tažné zařízení na SAAB

Na www.tazneautocar.cz naleznete kvalitní a spolehlivé tažné háky pro SAAB. Všechna tažná zařízení mají speciální antikorozní povrchovou úpravu a poskytujeme na ně 5-letou záruku.

Pro správnou funkčnost tažného zařízení je nutné vybrat si také elektroinstalaci, kterou naleznete v samostatné kategorii nebo u detailu tažného zařízení SAAB 9-3 4 dv. 2002 - 2010 . Tažné spolu s elektroinstalací od nás si pak namontujete bez problémů například u našich partnerů v partnerských dílnách po celé ČR. Zoznam partnerů nájdete TADY.

Počet produktů: 3

Zobrazení 1-3 z 3 položek

Aktivní filtry

Zobrazení 1-3 z 3 položek

Autocar blog

Přečtěte si novinky, užitečné informace a tipy ohledně tažných zařízení, nosičů, kol, střešních boxů, přívěsných vozíků a jiných autodoplňků

Přejděte na blog Autocar

Dokumenty ke stažení potřebné k tažnému zařízení

Potvrdenie o montáži spájacieho zariadenia icon

Potvrzení o demontáži spojovacího zařízení

Nezbytné k výmazu tažného zařízení z technického průkazu

Potvrdenie o montáži spájacieho zariadenia icon

Reklamační řád

Tento tiskopis předložte vyplněný v případě reklamace na našich provozech