Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Papuča na kolo

94169D

Papuča je určena k zajištění osobního auta, karavanu, přívěsu, motocyklu před krádeží a neoprávněnou manipulací. Vhodná pro autosalony, odtahovače, úřady. Ocelová konstrukce, povrch prášková metalurgie, přizpůsobí se šířce kol (testováno na kolech šířky od 180 - 290 mm), pomocí 9-stupňového uzamykání se západkou (znemožní odtažení). Pogumované konce zvířecích čelistí - nepoškodí se disky. Včetně 2 klíčů.

Celý popis produktu

Momentálně nedostupné

Papuča na kolo

1 364 Kč

Spolu S DPH :

1 364 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Pantofle je určena k zajištění osobního auta, karavanu, přívěsu, motocyklu před krádeží a neoprávněnou manipulací. Vhodná pro autosalony, odtahovače, úřady. Ocelová konstrukce, povrch prášková metalurgie, přizpůsobí se šířce kol (testováno na kolech šířky od 180 - 290 mm), pomocí 9-stupňového uzamykání se západkou (znemožní odtažení). Pogumované konce zvířecích čelistí - nepoškodí se disky. Včetně 2 klíčů.

  • Pro kola se šířkou: od 180 - 290 mm
  • 9-stupňové uzamykání se západkou
  • Rozměry (ŠxHxV): 465 x 230 x 70 mm
  • Hmotnost: 2,1 kg