Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Hever nůžkový - 1000 kg, 90-315 mm

Hever nůžkový - 1000 kg, 90-315 mm
20.093

Pro zvedání části vozidla s celkovou hmotností do 1000 kg, jednoduchá konstrukce, malé rozměry ve složeném stavu, zdvih 90-315mm.

Celý popis produktu

Dostupné ihned

Hever nůžkový - 1000 kg, 90-315 mm

580 Kč

Spolu S DPH :

580 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Nosnost až 1000 kg, zdvih 90-315 mm. Zvedání - vozidlo před zvednutím důkladně zajistěte proti pohybu. Zařaďte 1. rychlostní stupeň (u vozidel s automatickou převodovkou zvolte P), zatáhněte ruční (parkovací) brzdu a vozidlo zajistěte klíny. Postavte hever pod vůz tak, aby působil pouze na takové místo podvozku nebo karoserie vozu, které je k tomuto účelu předepsáno výrobcem vozidla. V opačném případě by mohlo dojít k poškození vozu. Nasaďte do heveru přiloženou kliku a jejím otáčením zvedněte vozidlo do potřebné výšky. Zvedejte vozidlo do požadované polohy. Vozidlo okamžitě zajistěte pevnou stabilní podpěrou. Spouštění - spuštění vozidla proveďte pomalým povolováním rozvíracího šroubu. Upozornění - dávejte vždy pozor, jestli je zvedák postaven na pevném a vodorovném podkladu. Zvedané vozidlo musí být zajištěno proti pohybu. Hever může být použit pouze na takovém místě podvozku nebo karoserie vozu, které je k tomuto účelu předepsáno výrobcem vozidla. Zvedák nepřetěžujte, tj. nezvedejte celé vozidlo najednou. Nepracujte nikdy pod vozidlem, pokud není zajištěno v poloze pevnými podpěrami nebo autorampou.