Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

12V 55W P14 5d H1 Cool Blue Intens box

12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
12V 55W P14 5d  H1 Cool Blue Intens
64150CBI-HCB

Jak již název napovídá, halogenové žárovky Osram Cool Blue Intense jsou vážně stylové. Oproti klasickým halogenovým žárovkám vytvářejí Cool Blue Intense světlo s teplotou chromatičnosti až 4200 Kelvinů takže barva světla připomíná xenonové výbojky. Vše je přitom plně legální a Cool Blue Intense mají homologaci ECE a splňuje všechny požadavky EU.

2 ks v balení.

Celý popis produktu

Dostupné ihned

12V 55W P14 5d H1 Cool Blue Intens box

205 Kč

Spolu S DPH :

205 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Jak již název napovídá, halogenové žárovky Osram Cool Blue Intense jsou vážně stylové. Oproti klasickým halogenovým žárovkám vytvářejí Cool Blue Intense světlo s teplotou chromatičnosti až 4200 Kelvinů takže barva světla připomíná xenonové výbojky. Vše je přitom plně legální a Cool Blue Intense mají homologaci ECE a splňuje všechny požadavky EU. Jsou tedy dostupné pro všechny využití předního osvětlení. Osram Cool Blue Intense jsou žádané nejen ze strany řidičů nadšených z designu. Kromě estetických výhod však nabízejí tyto halogenové žárovky i důležité parazakončené osvětlení.Ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami mají o 20% vyšší intenzitu světla, to znamená, že případné překážky nebo osoby můžete zpozorovat dříve a tedy máte možnost zareagovat dříve na vzniklou situaci na silnici.

Světlo podobné xenonovým výbojkám ..

Jejich namodralé, jasné, bílé světlo výrazně zpříjemňuje každou cestu a dodává vozu vsketke působivý dojem velmi podobný xenonovým výbojkám. Halogenové žárovky OSRAM COOL BLUE INTENSE. Díky svému optimalizovanému designu se stříbrným víkem jsou žárovky H7, H4, H8, H11 a HB3 vhodné i pro světlomety s čirým sklem.

Pro co nejvyšší svítivost dávejte pozor na to, abyste se při instalaci nedotkli prsty skleněné baňky, protože mastný otisk, který by zůstal na žárovce, by vám mohl ubírat na svítivosti. V případě, že bude na žárovce mastný otisk, bude třeba ji očistit vatovým tamponem.

Až o 20% bělejší světlo

Osram Cool Blue Intense poskytují až o 20% bělejší světlo než standardní halogenové žárovky, takže obrysy osob a dopravní značení rozpoznáte mnohem dříve. Bělejší světlo také působí na lidský zrak příjemněji než žluté, takže nebudete mít během řízení unavené oči. Osram Cool Blue Intense si poradí lépe i při špatných povětrnostních podmínkách a při mokré vozovce.

Životnost Cool Blue Intense vás nezklame!

Osram Cool Blue Intense vás opravdu nezklame ani co se týče životnosti. Výrobce udává svítivost až 500 hodin, což je při světelném výkonu a intenzitě svícení velmi přijatelný údaj. U žárovek platí, že výkon a svítivost je vždy na úkor životnosti, ale v tomto případě je to docela slušný kompromis. Dopřejte svému auto nekompromisní vzhled, který vzbuzuje zájem halogenovými žárovkami Osram Cool Blue Intense.

Zaradene AutoŽárovka Osram, Žárovka H1
Výrobca Osramopraviť
Typ H1opraviť
patice P14,5sopraviť
Napětí 12 Vopraviť
Výkon 55 Wopraviť
LED neopraviť
barevná teplota 4200 Kopraviť
Luminancia 1550 lmopraviť
Délka 67 mmopraviť
průměr 9 mm