Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Blog autocar

Na našem blogu naleznete články o všem, co se týká tažných zařízení, přívěsných vozíků a přepravníků, nosičů kol, střešních nosičů a střešních boxů a našeho dalšího sortimentu.

Ztratili jste klíče od tažného? Takhle získáte nové!

Ztratili jste klíče od tažného? Takhle získáte nové!

Při koupi tažného zařízení je součástí balení také svazek 2 klíčů. Doporučujeme Vám, abyste si jeden z klíčků odložili a ještě předtím poznačili kód z přední strany v případě, že budete v budoucnu objednávat nový klíček (na Obr. 1 je označeno umístění kódu).

V případě, že jste ztratili oba klíčky a neznáte kód, důležité je znátt výrobce tažného zařízení.

Pokud máte tažné od značky se kterou spolupracujeme (Westfalia, AUTO – HAK, BOSAL, BRINK, ARAGON) na zámku tažného je vyříznuto číslo, které si odepíšete (Obr.2). Podle čísla Vám přímo u výrobce objednáme potřebný klíček. Dodání od dodavatele k nám trvá přibližně 10-30 dní. Cena klíčku závisí na konkrétním výrobci. Pohybuje se ale zhruba od 224 Kč do 992 Kč.