Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Blog autocar

Na našem blogu naleznete články o všem, co se týká tažných zařízení, přívěsných vozíků a přepravníků, nosičů kol, střešních nosičů a střešních boxů a našeho dalšího sortimentu.

Kategorie : Autocar
Představujeme Vám THULE EPOS - nejuniverzálnější nosič ve světě nosičů kol

Představujeme Vám THULE EPOS - nejuniverzálnější nosič ve světě nosičů kol

Plánujete letos dovolenou na kolech a stále vybíráte jaký si zvolit nosič kol? Okouzlit Vás může novinka, kterou představilo THULE na začátku cyklistické sezóny. Na základě zkušeností s předchozími modely navrhli spolu se světovými cyklisty nejuniverzálnější nosič kol THULE EPOS. Pojďme se podívat spolu čím je tento nosič vyjímečný.

Vhodný pro všechny typy kol bez ohledu na velikost rámu

THULE-Epos-na-aute-v-lese

Nosič kol na tažná zařízení THULE EPOS dokáže přepravit kolo jakéhokoli druhu a velikosti ať už se jedná o horská kola, elektrokola nebo gravel kola.

Tento velkokapacitní nosič dokáže odnést kola s nosností až 30kg (nosnost pro 1 kolo), což umožňuje přepravu i robustnějších kol, jak již bylo zmíněno. V případě THULE EPOS si můžete zvolit model pro 2 kola nebo model pro 3 kola.

Inovativní patentovaná teleskopická ramena

THULE EPOS je nový skládací nosič kol na tažné zařízení pro jedineční uchycení kol za použití teleskopických ramen s otočnou hlavou a zesílenými popruhy, které nabízejí spoustu možností bezpečného ukotvení všech druhů jízdních kol.

THULE EPOS vám umožní uchytit kolo v jakémkoli místě – ať už na zadním kole nebo o rám.

Rychlé, snadné a bezpečné nakládání kol

THULE-Epos-nalozenie-bicykla

Montáž THULE EPOS vyžaduje minimální úsilí při kotvení na tažné zařízení. Další specialitkou je, že kola můžete vykládat a nakládat bez ohledu na pořadí jednotlivých kol.

To že je praktický ve všech situacích zistíte také v přístupu do kufru auta. V případě nenaložených kol jsou ramena nosiče sklopena v rovine nosný plochy nosiče, takže kufr je přístupný i bez nutnosti nosič sklopit. Po naložení kol se dostanete k zavazadlovému prostoru díky smart sklápěcímu mechanismu.


Příslušenství pro THULE EPOS

THULE-Epos-zlozeny-nosic-bicyklov

K nosiči výrobce nabízí i další doplňkovou výbavu pro snažší manipulaci s těžkými koly jako například servisní držák Thule Epos Bike Repair Holder, díky kterému si umíte snadno uchytit kolo v servisní poloze a opravit, nebo nastavit co potřebujete. Například i na cestách.

Blíže si nosič kol THULE EPOS můžete prohlédnout v tomto videu:

Manipulace s THULE EPOS nosičem je naprosto jednoduchá:

<