Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Blog autocar

Na našem blogu naleznete články o všem, co se týká tažných zařízení, přívěsných vozíků a přepravníků, nosičů kol, střešních nosičů a střešních boxů a našeho dalšího sortimentu.

Kategorie : Autocar
Jak pečovat a správně uskladnit střešní box?

Jak pečovat a správně uskladnit střešní box?

Aby byla v bezpečí nejen vaše zavazadla ve střešním boxu, ale i samotný box, můžete využít i potahy na střešní boxy, které zajistí ochranu před poškrábáním a nečistotami během sezóny i mimo ni. Jednoduchá instalace ochranného obalu a nepromokavý materiál daného výrobku zajistí Vaši spokojenost. V případě zašpinění lze obal očistit. Obal je vybaven kapsou pro odložení klíčů od střešního boxu.

 

Uskladnění střešního boxu

Víte, jaké je nejlepší řešení uskladnění střešního boxu na auto? V případě, že máte nedostatek místa v garáži, popřípadě chcete box rychle naložit a odjet, je nejlepším řešením zvedák Thule MultiLift. Střešní box můžete snadno vyzvednout ke stropu a také rychle a jednoduše naložit na střechu auta.

Tento zvedák Thule MultiLift se montuje přímo na strop garáže.

Vlastnosti zvedáku:

  • Montáž na strop

  • Jednoduché vyzvednutí nákladu pomocí navijáku

  • Maximální zátěž až 100 kg

  • Dokonale funguje s kajaky, surfovacími prkny atp.