Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Bílá vazelína - Carlson 400 ml

Bílá vazelína - Carlson 400 ml
33.621

Minimalizuje tření, chrání před korozí, prodlužuje životnost, snadná a rychlá aplikace, odolává teplotám -30 °C až +120 °C.

Celý popis produktu

Dostupné ihned

Bílá vazelína - Carlson 400 ml

161 Kč

Spolu S DPH :

161 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Před použitím přípravek důkladně protřepejte (alespoň 30 sekund). Mazivo aplikujte na prachu a nečistot zbavený povrch z krátké vzdálenosti. Nechte zaběhnout, aby mazivo vytvořilo rovnoměrný tenký film. V případě potřeby postup opakujte. Vlastnosti: minimalizuje tření, chrání před korozí, prodlužuje životnost, odolává teplotám -30 °C až +120 °C, víceúčelové použití, snadná a rychlá aplikace. CARLSON® Bílá vazelína je multifunkční mazivo s univerzálním použitím. Je vhodná pro použití v širokém rozmezí provozních teplot od -30 °C až po +120 °C, pro mazání většiny typů ložisek, závěsů, pantů a spojů v domácnostech, v automobilovém i strojním průmyslu.