Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Příslušenství k nosičům

Příslušenství k nosičům jízdních kol pro tažné zařízení od výrobců Thule nebo Yakima. V této kategorii najdete pomůcky pro bezpečnou a pohodlnou přepravu vašich kol.

Počet produktů: 25

Zobrazení 1-20 z 25 položek

Aktivní filtry

THULE EasyFold XT Carrying Bag

Cena 1 146 Kč

THULE EasyFold XT Carrying Bag je praktická taška, která při pronášaní a ukladaní nosiče jízdních kol Thule EasyFold XT chraní vás i vaše auto před ušpinením. pro nosič jízdních kol Thule EasyFold na převoz 2 jízdních kol.

THULE EasyFold XT Carrying Bag

Cena 1 248 Kč

THULE EasyFold XT Carrying Bag je praktická taška, která při pronášaní a ukladaní nosiče jízdních kol Thule EasyFold XT chraní vás i vaše auto před ušpinením. pro nosič jízdních kol Thule EasyFold na převoz 3 jízdních kol.

Ochranný obal k nosičům Yakima T2 a T3

Cena 891 Kč

Praktický obal, který ochraní nosič jízdních kol Yakima / YAKIMA T2 a T3 před poškrábáním. Obal má v horní čast uzavírací otvor, díky kterému můžete cyklonosič pohodlně přenášet i v obalu.

Zobrazení 1-20 z 25 položek