Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Na 4 jízdní kola

Nosič na 4 jízdní kola od výrobce Thule, Bosal, Yakima a další. Téměř všechny nosiše kol mají funkci sklápění, takže kufr auta můžete otevřít i při naložených kolech.

Počet produktů: 4

Zobrazení 1-4 z 4 položek

Aktivní filtry

THULE VeloCompact 926 + rozšíření na 4. bicykel

Cena 20 132 Kč

THULE VeloCompact 926 je bezpečný, stabilný a snadno upevnitelný nosič na tažné zařízení automobilu. Zároveň se jedná o nikompaktníší a niľahší nosič Thule pro přepravu jízdních kol vhodný na každodenní použití na převoz 3 - 4 jízdních kol.

Nosič bicyklov Yakima JustClick T3 + rozšíření na 4. bicykel

Cena 21 280 Kč

YAKIMA T3 představuje unikátny nosič jízdních kol na tažné zařízení s unikátnym Montážním systémem "Just Click" určený na převoz 3 jízdních kol (4 s použitím rozširujúceho adaptéru). Revelučný systém montáže nosiče bez použití nářadí. Stačí jen nasediť, sklopiť a je připravený sloužíť - proste POUZE "klik". díky bezpečnostním prvkem máte istotu správného upnutia.

Buzz Rack Eazzy 4

Cena 12 222 Kč

Plne sklopný nosič Buzz Rack EAZZY 4 ponúka pohodlnú montáž, užívateľsky príjemné funkcie a kompaktný úložný priestor. Vhodný na prevoz 4 bicyklov.

Zobrazení 1-4 z 4 položek