Vážíme si Vaše soukromí

Soubory cookie se používají na ukládání nastavení a předvoleb, na statistiku a analýzu uživatelského správání, poskytování funkcí sociálních sítí a personalizaci obsahu a reklam. Souhlas poskytujete společnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany soukromých údajů

Střešní box Northline EvoSpace TEF - bílý

Střešní box Northline EvoSpace TEF - bílý
Střešní box Northline Evespace TEF - bílý
Střešní box Northline EvoSpace TEF - bílý
Střešní box Northline Evespace TEF - bílý
NL/Evo B TEF

Nový model Northline EvoSpace TEF přináší kromě designových a ergonomických vylepšení také zcela nový pantentovaný rychloupínací mechanismus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým omezovačem dotahu pro co nejbezpečnější upnutí boxu na záklané střešní nosiče.

Celý popis produktu

Dostupné ihned

Střešní box Northline EvoSpace TEF - bílý

10 124 Kč

Spolu S DPH :

10 124 Kč

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Příslušenství k produktu

Northline EvoSpace TEF

Northline Evospace TEFNorthline Evospace TEFNorthline Evospace TEF

Popis

Nortlhline Evospace sú mimoriadne kompaktné a praktické strešné boxy, ktoré sú vhodné pre zimnú aj letnú sezónu. Rovnako ako modelový rad Tirol a Family, aj rada Evospace sa vyznačuje mimoriadnou tuhosťou boxu vďaka vysoko kvalitnému 5mm ABS plastu. Modelová rada Evospace patrí v segmente strešných boxov medzi boxy najžiadanejších rozmerov a objemu. Oproti modelu Tirol nemajú zadné krídlo a predný „safety shield" vo vnútri špičky boxu. Boxy sú preto cenovo priaznivejšie. Bezpečnostné prvky, upínacie systém, zámky, spodná výstuž je totožná. Vďaka "bezschodovému čelu" boxu, má box čistý aerodynamický tvar. Navyše vďaka tejto konštrukčnej výnimočnosti je mimoriadne tichý a stabilný aj pri vysokých rýchlostiach. Zároveň vďaka mimoriadne nízkemu koeficientu odporu len málo navyšuje spotrebu vozidla, čo je výborná vlastnosť boxu, keďže jeho účel je trasportovať batožinu na väčšie vzdialenosti pomerne vysokými rýchlosťami na dialniciach a rýchlostných cestách. Predný difúzor - výsledok skúšky v aerodynamickom tunely, znižuje hlučnosť, znižuje spotrebu.

Nový model Northline EvoSpace TEF přináší kromě designových a ergonomických vylepšení také zcela nový pantentovaný rychloupínací mechanismus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým omezovačem dotahu pro co nejbezpečnější upnutí boxu na záklané střešní nosiče.

Northline Evospace TEF

Uzamykatelný
Ano
Objem
310 l
Délka
190 cm
Šířka
67 cm
Výška
36 cm
Hmotnost
15 kg
Nosnost
75 kg
Maximální délka lyží
180 cm
Maximální kapacita lyží (pár)
5
Maximální kapacita snowboardů
4
Otevírání
Oboustranné
Montážní systém
TEF Torque Easy Fix - rychloupínací momentový
Uzamykací systém
6 bodový - ocelové hřídele
Integrovaný závěsný systém "IHS"
Ano
Barva
Biela / Antracit
TUV
Ano